Tenkiu Dear!

Friday, June 25, 2010

Tips tentang Nuffnang?


Nuff...Nuff... Aq sebenarnya tak faham pun pasal nuffnang ni. Pasal earning la, klik la. Seyes tak faham betul. Aq baru je join nuff ni. Kalaulah ada sape-sape yang baik hati boleh cerita pasal nuff ni.. Aq bukan malas nak buat research tapi kebanyakan yang aq baca infonya lain-lain. Makin pening dibuatnya. So, ada sape-sape boleh tolong aq? Plis...plis....plis....

4 comments:

Hapiz Rahman said...

please please please.. klik nuff aku.. (mcam lagu aliff satar) haha

Kie-yu said...

datang belog aku
ada tutorial psl nuffnang ;)

Wanzie said...

salam.. saya pun baru juga dalam nuffnang... so apa yg saya dapat tahu sesiapa yg menyertai nuffnang akan dibayar atas iklan yang pamer... nuffnang adalah sebuah platform periklanan yang top di malaysia... sistem nuff kita promosi iklan dan ada orang baca iklan barulah dikira bayarannya.... so kalau ada apa2 kekurangan tentang fakta ni saya minta maaf sebab baru lagi.... so itu aje dapat saya kongsikan...

Cik Durian said...

hapiz: oke, nnt klik2 ye...

kie-yu: tq..nnt sy bce.. tp knp link broken ek?

wanzie: tq2..fhm dah... :)

HeartBeat