Tenkiu Dear!

Thursday, June 24, 2010

Keterlupaan~

Baru perasaan ku tak letak widget untuk Followers. Sorry guyz~! Patut la ramai tanya mana nak klik untuk follow.. Mesti ramai tak perasan yang kat belah atas sekali blog ni ada perkataan "Follow" pada Nav Bar.. Ok, takpelah. Sekarang dah ada widget untuk korang follow daku, so jangan malu-malu follow aq ye~


notadurian: Tengah bingung pikir mana datangnya ulat-ulat gebu yang jatuh dari siling bilik aq.. Kejap-kejap lagi la aq cerita kay~

2 comments:

I n n z said...

jarang org nak follow gune button kat atas tuh ;)

Cik Durian said...

hehe..tak taw juga b4 ni..tp lepas jln2 kt log org lain, bru sedar widget tu penting.. hehe

saya budak baru belajar... ;P

HeartBeat