Tenkiu Dear!

Monday, June 28, 2010

Make-over Rumahku

Hai semua.. Sori sangat sejak semalam aq bz sangat kemas rumah. Nak buat make over sikit rumah ni. 1st operation ialah tukar tikar getah yang dah lebih 10tahun i guess.. Huhuhu.. Penatnyer. Semalam buat keje sampai pukul 1pagi. Tu pun tak siap-siap. Operasi seterusnya, cat ruang tamu. InsyaAllah, lusa ke tulat baru start. Ok, ni aq letak sekali gambar-gambar sewaktu operasi make-over rumah. Tak banyak pun gambarnye. Bizi la weyh...




Ni sebelah yang dah dibukak tikar getahnye....


Ni area pintu depan umah yang jadi perumahan setinggan kaum semut...


Ni operasi mengeringkan aquarium 2buah..penat worr... aq siap tertelan air aquarium tu masa nak sedut bagi air tu flow masuk dalam besen...sedap.... ;P


Oke, yang ni dah siap tukar..ganti dengan tikar getah yang nampak macam papan lapis..


Tadaaaa..... ruang tamu rumahku...


Haa... yang ni takde kena mengena dengan operasi ye.. Cik Durian ni saje je nk nyibuk.. Hahaha...

notadurian: Maaf seribu kali maaf ye korang.. Tak dapat nak berjalan-jalan sambil makan durian kat blog korang. Sangat bizi.. Nanti ek dah free sikit, aq bayar hutang trip gi blog korang.. Selamat malam...

6 comments:

Aku Tom.Bukan Jerry. said...

ouh. ingatkan gmbar last 2 pon d make-over. hoho

Cik Durian said...

haha..tu xde make over.. lau make over pun, transform jadi muka durian..

fndrocka said...

bila rumah sudah beraroma ganjil..tibalah masa utk mengemas,...iye tak

Terbaru : Si Kacak Mengintai Dari Tirai Kamar

Cik Durian said...

xde aroma ganjil pun.. just sakit mata ngok tikar getah yg dh memburuk tu...hehehehee

kahak cair said...

NICE...

Cik Durian said...

thanks....

HeartBeat