Tenkiu Dear!

Monday, June 28, 2010

Aimna Online Store Giveaway

After lunch, bukak blog - ada 1 tag dari Nazawa .. Hoho... Disebabkan Cik Durian ni belom beranak lagi, kawen pun belom, so anak-anak cousinku yang menjadi mangsa untuk gambar mereka ditempek..


Syarat :

1) jadik follower blog ini :


2) tempek banner giveaway di side bar dan entri anda.. link back ke blogini..

3) buat entri berkenaan giveaway ini..link back ke entri ini..

4) tempek gambar baby anda (anak sedara / anak jiran pun boleh)
dalam aksi yang menarik (kalau boleh memakai cloth diapers ya..kalau tak pakai cloth diapers pon takpe...) no editing dan gambar hendaklah jelas ye..

5) tag 5 orang rakan blogger anda dan maklumkan di blog mereka tentang giveaway ni...

******************************************************************************

Ni dia gambo-gambo mereka.. Saje letak lebih (sebab tak mention pun boleh letak 1 je kan.. hehehehe)..


Syarhah (baju pink) cuba nak cekau Satriani (baju purple)..

Nak taw pe jadi pastu?

Syarhah tersenyum gumbira lepas berjaya buat Satriani menangis.. Nakal ye...


Ni pulak Syarhah pujuk bagi kiss kat Lutfi sebab dia dah cekau Lutfi tadi...

Oh, comelnya mereka.... Mmmuaaahhhh kat budak tecik bertiga ni... Hehehehe....

Oke, Cik Durian nak tag mereka ni:







notadurian: Hujan yang turun bagaikan mutiara... Nak tido boley? Hehehe..

3 comments:

Yatre Hayati said...

oh mekasih kerana tag. tapi maybe tak join kot contest ni. heee~

NHIDAYAT said...

heee sya pun slalu letak gmbr anak2 sedara sbb belum ada baby..hehe

melawat ke sini lg=))

Cik Durian said...

yat: its ok... saje je tag..

hidayat: hehe...tu pn dh kire hepy dpt tgk muke kiut diorg kn??

HeartBeat