Tenkiu Dear!

Saturday, January 15, 2011

Apa Yang Buat Awak......?

1. Apa yang buat awak happy?
Bila orang ajak kuar jalan-jalan. Seyes hepy! Hahaha. Tak suke terperap.

2. Apa yang buat awak sihat?
Senyum selalu. =) Ngeeee....Okeh, itu sengih!

3. Apa yang buat awak sedih?
Fuh.. Banyak sebab.. Tak payah jawablah. Nak hepy je.

4. Apa yang buat awak boring?
Bila terperap je kat umah, mengadap FB.

5. Apa yang buat awak aktif?
Bila dapat "meronggeng". Hahaha...

6. Apa yang buat awak excited?
Bila dapat tengok cite katun especially cite Barbie. Kakakaka.

7. Apa yang buat awak tersenyum sorang-sorang?
Bila dapat msg sweet lagi2 morning wish... Hahaha.. Tegang je pipi senyum tak sudah.

8. Apa yang buat awak marah?
Bila orang buat saya macam sampah. Seriously marah!

9. Apa yang buat awak geram?
Tengok muka baby yang comel-comel and tengok perut ibu mengandung. Hahaha.

10. Apa yang buat awak jawab soalan-soalan ni?
Sebab soalan mesti dijawab. Kan kan kan??? Hehehe

Korang nak copy soalan-soalan ni boleh je. Aku sendiri yang buat soalan ni. Nak tambah-tambah pun boleh. Selamat menjawab.

4 comments:

zaty luvlianncezzz said...

cik durian mnat barbie ea...

hi3

zaty luvlianncezzz said...

okeh..

apa yg wat anda jd marah?

Cik Bucken said...

cik bucken nk ajk gi jenjalan2 kt kepulauan hawaii(suke la tu..suke la tu..:p)

Cik Durian said...

zaty: yup..suke barbie...
bnda yg wat jd marah? hurm..bila org xpndai nk hrgai kita..heheh

cik bucken: waahhhh...jom2

HeartBeat