Tenkiu Dear!

Wednesday, July 28, 2010

Bila Siput Berblogging

Dah makin sepi kan blog Cik Durian ni...??
Sekarang sedang bertukar menjadi Cik Siput dek kerana tidak boleh berblogging dengan rancaknye macam dulu.. Eh, ada ke blogger bergelar Cik Siput? Kalau ada sori ye.. Tak maksudkan kamu pun..Huhu.. Kalau korang nak taw, kat dunia luar blog ni, Cik Durian lebih dikenali sebagai Cik Siput Sedut.. Sebab sangat suka dengan nama siput sedut and sangat suka makan siput sedut.. Tapi jarang dapat makan. Sama la macam durian. Heheheh....

Btw, Cik D tak berapa sihat sejak kebelakangan ni. Baru baik dari demam, kena pulak sakit mata. Kesian kan? Sila kesiankan diri saya ye. Kalau tak, saya merajuk!! Haha.. Pandai lak aq nak majok2 ni..

Entry ni aq nak letak gambo banyak2.. Layannnnn.......

Tema kuda belang...

Ni muka yang dah penat + ngantuk... ;P


Tetibe nampak kurus.. Wakaka.. I like!!


Sesi meng"kopi" kat Oldtown bersama mereka...


With my bff.. Cik Umie... Kat Oldtown..


Nyumm2... Suke air kopi O ais die.. Superb kaw!!


Incik Ribena sedang mengisi order untuk kami.. Hehe...

Okeh, tu je untuk entry kali ni.. Lepas ni tak taw la bile nak update lak.. Huhu.. Have a nice day~~!! Lots of love from me.... <3<3<3 xoxo

notadurian: Kamu buat saya tak pandang orang lain dah.. Thats why i choose u..

2 comments:

Hapiz Rahman said...

reti ke beliau order tue.. hahah

hunny said...

ciotnye!!!bukan nk ajk...x aci...xpena pown nk blnje owng mkn kat OLD TOWN>..kedekot....wek... :P

HeartBeat