Tenkiu Dear!

Thursday, July 22, 2010

Masalah Kemengantukan!!

Hadoii... Setiap kali lecture, mata ni cepat je nak layu. Tapi tak reti lak nak tido dalam kelas. Aq pelik gak macam mana orang boleh tido dalam keadaan duduk. Seyes aq rasa orang tu terer. Lagi2 if dia dok depan sekali and selamba bluehyppo je tido. Tabik spring ar!!

Ngantuk, ngantuk, ngantuk!! Sem ni dapat lecturer kebanyakannya sangat tak menarik perhatian aq untuk fokus dalam kelas (kecuali beberapa lect). Sem lepas best dapat lecturer yang sangat energetic. I like!! Belajar pun semangat even ngantuk tu kadang2 tak boleh elak. Huhuhuh...

Sara..Sara..pliz fokus..!! Mata tu kontrol jangan bagi layu. Wahai setan2 sekalian, jangan la ko bergayut kat mata aq.. Berat weh!! Syuhhh3!!!

Got to be more focus this semester. Subject pun semakin tough. Wargghh.. Macam blur2 je masuk lecture kali ni. Huhu.. Hope this won't last long..(eh, betol ke ayat aq ni? hahaha)

Ok lah.. Nak tido.. Dah start belajar ni semangat nak on laptop hanya datang sekali sekala. Hehe.. Rindu kat korang.. Seyes!!! (^_^) --> Bile la aq nak blogwalking ni..... Duhhhhhh.....

Gudnite sume...


Cik D dengan lab coatnya...

notadurian: Kepada cik kak-cik kak sekalian, dah abis ganti pose lom? Jangan buat2 forget aarr... ;P

5 comments:

Sir Marcello said...

aku tak pernah ngantuk pergi kelas even boring or tak...

tidurlah kul 4.30pm bangun kul 6.30am then kelas kul 8am..steady jer...

apa rahsianya? hahaha sebab setiap sem aku set "morale" aku sendiri...huhuu

Cik Durian said...

bagus la camtu.. ni kesnya sbb sy blom btol2 set my mind lg..bese week3 bru smgt cket nk blaja...

amer_hoosynie said...

same la....asik ngatok dlm klas...tp mlm2 x reti nk tdo awal,huhu...

Posmen said...

cantik... lab kot tu.

diana said...

kamu sangat cantik la..
jaga diri baik tau..
hehe..sebab orang cantik ni selalu datang gangguan..

HeartBeat