Tenkiu Dear!

Sunday, July 11, 2010

Tak Sukerrr..!!

Tak sukanya bila :
  • gi blog orang, penuh dengan widget / application yang buat tenet aq hang. Terus semangat nak meneroka blog tersebut merundum.
  • terpaksa mutekan sound bila gi blog yang pasang lagu. Everytime nak view new post / other page, lagu tu akan reload & reload lagi. Gosh, tak suka.. (sorry, jangan amek hati ye)
  • nak gi blog kak Kujie tapi asyik tak dapat. Kenapa ye? Sedey taw.. Kak Kujie is my feveret blogger.
Last but not least, aq sangat tak suka bila aq tak dapat nak balas kunjungan korang yang visit blog aq ni. I'm trying to adapt to my new environment. Dah masuk tahun 3, kena duduk rumah sewa. So, aq sedang sesuaikan diri dan ni agak mengganggu mood aq untuk blogwalking. I hope by next week, I'll be able to visit to u all punya blog. For the time being, aq melawat ke blog yang sempat untuk dijengah je and bila aq ada kesempatan tu, perkara2 di atas mengganggu mood aq lagi.. Oh no~~!!!




ni untuk korang ye....

notadurian: Kamu, kamu dan kamu... Saya mintak maap ye....

2 comments:

xazryx said...

perghh .sdp tuh .

Hapiz Rahman said...

aku jugak rasa apa yang ko rasa tue.. hohoho.. tensen!

entri ko ni buat aku jadik lapar..

camna?

HeartBeat