Tenkiu Dear!

Wednesday, August 4, 2010

Cik Siput Bersiaran

Pernah jumpa tak siput bersiar-siar kat mesin? Siput oink2... Meh tengok ni.. Aq jumpa Cik Siput ni kat mesin CMM a.k.a Coordinate Measuring Machine masa nak buat eksperimen... Hoho... Comey tol..






Ni pulak tetibe terjumpa Cik Arnab ngan Cik Kura2 kat joy stick mesin tuh... Haha.. Macam-macam haiwan dah ada kat mesin tuh... Function diorang untuk mempercepatkan pergerakan alat pengukuran tu.. Kan arnab kononnya cepat dan kura2 tu lambat.. Hehehe





notadurian: Bila la Cik Durian nak kembali bersiaran nih....

6 comments:

Shafika Syuhada Rosli said...

so kawaii la sipot tu .

Cik Durian said...

yup2..hahha...ntah sape la buat siput tu..sah xde keje..

zahidah dihaz said...

comel...hehehehe

diraja22 said...

cute gek..

SiLabiLabi said...

eh eh..Labi-Labi nyer sedara cik kekura lah..

lama da tak jumpa beliau..


Singgah & Follow Blog Labi-Labi NineMustafa
& JariPlastik

Cik Durian said...

diraja & zahidah : yup, kiut!

labi2: eh, sedara ke?? selamat menjejak kasih. Hehe

HeartBeat