Tenkiu Dear!

Wednesday, October 20, 2010

Aku dan Jerebu

Salam sumer. Hehehe. Lama kan tak nampak apdet kat blog ni?
Sejak dah belajar balik ni, jarang muncul entry2 baru kan? Bukan takde masa, ada je masa tapi kepala jam/stuck! Tak tau la nak apdet ape. Life belajar cam bese la. Nothing special.

Btw, entry ni kemunculan untuk sementara waktu ni je. Dah start peak week. Time ni lah kena submit report, assignment, projek. Presentation lagi. Belum lagi masuk kuiz and test. Huwarggghhhh! Bizi2.

Arini Melaka dilanda jerebu yang tebal! Huhuhu.. Sakit tekak dibuatnye. Nafas pun sesak. Naseb baik tak teruk sangat. Siap ada student yang kena bawak dengan ambulans gi hospital sebab sesak nafas yang teruk. Kesian dia.

Ni gambo yang diamek oleh budak kelas aq. Lokasi: UTeM.

Oklah sumer. Have a nice day! Nanti ada masa, akan muncul balik. Hehehe.....


Pic terbaruku yang telah disketch secara paksa oleh aplikasi Incik Fesbuk! Hahaha..

notadurian: Entry ini ditaip sebelum start study untuk test petang esok. Hahaha. Study last minute! (12.36a.m - 20/10/2010)

1 comment:

NHIDAYAT said...

hi, sory lmbt trace u semule, since i bz dgn final exam..:(

apepun thnks singgah my blog...

heee gud luck ye exam!

and nice to meet u!

HeartBeat