Tenkiu Dear!

Tuesday, March 15, 2011

Video Klip Kalau Berpacaran yang Gojes!

Assalamualaikum. Samat petang~

Korang dah tengok video klip Kalau Berpacaran yang fofuler tu? Kalau korang ni pembaca setia Beautiful Nara, konfem la korang dah tengok kan? Unless korang malas nak tunggu loading. Hehehe.

Komen aku pasal video ni, simple tapi superb! Menggambarkan realiti dalam hidup. Tak payah guna props mahal-mahal, gi luar negara ke. Cukup je guna background putih, pastu pinjam mainan buaya kepunyaan adik untuk guna dalam ni. Yang part tambah MSG tu memang lawak la. Hehehehe. I like~

Meh-meh tengok....




Apa tunggu lagi? Play la.. Dengar dan fahami isi yang tersurat dan tersirat dalam lagu ni. Selamat mendengar~

Notadurian: Teringat pulak video klip yang Cikgu Shida buat tu. Hehehhe...

6 comments:

SYAFIQAH / S said...

hi cik durian..first time blogwalking kat cni..nice to know you dear..

p/s : suka durian gak! :)

SYAFIQAH / S said...

hi cik durian..first time blogwalking kat cni..nice to know you dear..

p/s : suka durian gak! :)

saifudin said...

oooo
dah tgk ek vdeo cikgu shida
CSDP
hehe

Cik Durian said...

SYAFIQAH: tq 4 visiting dear..nice to know u too ;)

SAIFUDIN: yup, sudah..terbaik!

faiz said...

xminatla lagu ni..lagi2 lepas tgk video cikgu shida tu..

Cik Durian said...

faiz: hehe... terpulang pada taste masing-masing..suka lagu ni sebab ada mesej..

HeartBeat