Tenkiu Dear!

Tuesday, March 15, 2011

Aku Supergirl!

Minggu ni aku busy sikit la. Nak kena siapkan keje menggunung yang entah bila nak sudahnya. Penat dah panjat gunung tak sampai-sampai ke puncaknya. Huhuhu...

So, arini takde entry menarik sebab aku sangat busy (lah sangat!).

Dah free kang aku balas balik kunjungan korang okeh. Tenkiu kepada semua yang datang Kebun Cik Durian ni. Maaplah takde durian nak hidang sebab belum musim. Hehehe..

Tatatititutu.....

Assalamualaikum..




SUPERGIRL~!!!!

Notadurian: Comel tak budak tecik ni? Nama dia Deeja. My cousin. Dia sangat tomey worr. Dah macam model.

2 comments:

wa khairul onggon said...

Comelnye Deeja... Sekarang ni dah start musim durian kat KL hehehe..

Cik Durian said...

khairul: yup, dia mmg comel...
wahhhh...da start ke? kat melaka belum menampakkan tanda-tanda musim lagi...huhuhu... *cdey*

HeartBeat