Tenkiu Dear!

Saturday, March 12, 2011

Photoshoot Di Pagi Hari

Assalamualaikum...

Lokasi: Rumah Sewa

Tema: Sinaran Mentari

Pakaian: My Wardrobe

Model: Cik Durian

Pada suatu pagi yang dingin, sang mentari mula menampakkan cahayanya, memanaskan tubuh yang dicengkam kesejukan lantaran cuaca yang tidak menentu kebelakangan ini. Cahaya mentari itu sungguh indah tetapi menyilaukan mata sesiapa yang cuba memandangnya.

Tu lah al-kisahnya mana aku dapat idea nak buat tema Sinaran Mentari.

Photoshoot begins...

Pose!

Snap!

Smile!

Snap!

Frown!

Snap!

Wahaha. Gotcha!Tengok tajuk je mesti korang dah bayang photoshoot glamer-glamer tu kan? Yang pakai DSLR canggih-canggih, shoot kat studio atau outdoor... Hahaha. Opkos tidak lah! Aku mana la ada DSLR.. Abah aku ada la. Lagipun takde sape nak amek gambar aku. Hahaha.Cian...

Ni aku amek dengan penuh PERASAN before pergi breakfast di Impiana. Hajat di hati nak makan nasi lemak bersama ayam goreng tapi dah abis. Huwaaaa.... Kempunan! Terpaksalah merelakan perutku diisi dengan roti kosong. Haha. Tapi sedap jugak taw. Peberet...

Meh tengok gambar-gambar yang berjaya aku amek dengan penuh PERASAN MODEL pagi tadi. Amek pakai kamera henpon je pun. Muahahahaha.... Pssstttt! Passttt..!!!Sila kondem dalam hati je ye. (^_^*)


Sekian. Trimas! Hehehe...

7 comments:

Panglima Muda said...

cik durian, comellah tu.. anugerah tuhan... cik manggis ada

sumaiyah mokhtar said...

COME sangat :)

Cik Durian said...

panglima muda: alhmdulillah...thanks!

sumaiyah: awk lg comeyy... (^_^)

faiz said...

comel...pkai handphone ape...cantik gambar..

Cik Durian said...

faiz: henpon bese je... 1.3mega pixel je pun...huhu

teddyuna said...

lawalah c dia ni.. pkai tudung merah tu.. ^_^

Cik Durian said...

una: tq dear..tudung tu yg lawa..hehe

HeartBeat