Tenkiu Dear!

Saturday, February 12, 2011

Henpon oh Henpon!

Grrrrrrr..... Henfon aku buat prob betol lah! Ni lah masalahnya bile pakai charger yang connect dengan USB. Tak dapat detect lah, itulah, ini lah. Haiyaaaa... Lu buat wa banyak gelam sama lu maaaa...(cakap dalam hati je) Kalau cakap kuat-kuat kang dia dengar, dia majok lak. Hahahahhaa...

Ni dia henfonku... Myiman...

Nasib baik la ada henfon lagi satu yang tak guna. Tapi ada masalah problem pulak bila call. Takpe-takpe. Aku bukannya selalu call pun. Just masalah problem kalau ada call penting. Huhuhuhu. Kesian aku. Kui kui kui....

Yang ni henfon penyelamat.. Nokia 2300...


Ada sape-sape tak baik hati nak bagi iPhone ke, Blackberry ke Strawberry ke? Memang jasamu ku kenang sampai mati. Hahahaha.

notakukepadahenponku: Tolonglah sihat ye. I need you badly! <3

8 comments:

wa khairul onggon said...

Salam CIk Durian.. beli jer charger lektrik yg ada smbungan usb pun boleh.. Sabar yerr.. :)

Cik Durian said...

wslm...USB tu yg prob..nk cari ekot design kepala USB tu yg prob sket...dwet lg....huwaaaaa

rizwan's sweetheart said...

henpon fda dah 3 ari padam tak leh on2... charge2 tak mahu... memang dia mintak dibaling ke tanah la tu

Cik Durian said...

huhuhu...sian die...tp xmo la baling..g kdai tgk ape prob...myb bateri or charger yg K.O...

Azwan Aziz said...

hp sy dah 2bulan mati.. charge xmasuk2... msg pkai FB je skrg...haha..

nk strawberry jugak... :)

Cik Durian said...

lorr..bistu xkn xpkai hp kot? heheheh..xpe, skrg dunia dh cnggih...kt tenet pn blh msg free je..byr bil tenet je..ahaks!

SiLabiLabi said...

rosak buang je..

hahahaha


Singgah & Follow Blog Labi-Labi NineMustafa
& JariPlastik

Cik Durian said...

Hahaha..kayanya...
Tak boleh camtu..sayang sangat nak buang sebab mama yang belikan...
Kenalah hargai...Lagipun bukan rosak takleh guna tros..Heheh

HeartBeat